Omschrijving

voorkant4De boerderij is een prachtige oude woonboerderij voorzien van alle moderne voorzieningen. Zo is er een moderne keuken van alle gemakken voorzien: Senseo, Krups bonen, afwasmachine, oven, magnetron, grituur, wasmachine, droger etc.

5 slaapkamers, 2 badkamers, 2 wc’s, gezellige knusse woonkamer met open haard. Grote schuur met pingpong tafel, 12 fietsen en 3 kinderfietsjes, veel speelgoed!

Het is een vrijstaand huis, je mag van alles gebruik maken als het maar met respect behandeld wordt, mocht iets stuk gaan probeer het te maken of te vervangen.

Via de mail en telefoon heeft u contact met mij. Ter plaatse heb ik een beheerster, ze zorgt voor het huis als ik er niet ben, het is een schat van een vrouw waar u met al uw vragen terecht kunt. Ze woont om de hoek en heet Valerie.

Het is een authentiek dorpje waar je heerlijk kunt wandelen/fietsen. Er stroomt een riviertje doorheen, de Morin, dat is prachtig; kano’s, vissen. Je kunt paarden huren bij de buurmanege voor een mooie tocht in de bossen. Het huis is altijd heerlijk koel in de zomer en met alle kachels lekker aan en de de openhaard, in de winter erg gezellig. Bovendien heb je daar prachtige sterrenhemelen omdat het er aardedonker is. Heerlijk rustig en de drukte zoek je op in Parijs/Disney/Reims. Altijd THUIS komen!

Vanuit het dorp is er een bus die naar La Ferté sous Jouarre gaat, daar pak je te trein naar Parijs en binnen een uur ben je midden in de stad!
Disney is een half uur rijden in dezelfde richting.

Al mijn vorige gasten zijn erg tevreden kijk maar eens naar de recensies!

Share